Marte, 09 Qershor 2020 19:58

KFOR, Policia e Kosovës dhe Ministria për Komunitete dhe Kthim diskutuan sigurinë e komuniteteve dhe ndërtimin e besimit

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502