Premte, 12 Qershor 2020 12:26

Incidentet kundër të kthyerve serbë po vazhdojnë

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502