Enjte, 02 Korrik 2020 09:26

Kulmi i ri mbi kokë për 38 familje të zhvendosura brenda vendit

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502