Shtune, 25 Prill 2020 11:24

Një shtëpi serbe e djegur në fshatin Novake afër Prizrenit

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502