Merkure, 29 Prill 2020 11:29

Vizita serbëve të shqetësuar në Cernica

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502