Enjte, 30 Prill 2020 11:31

Shkolla serbe në Gojbulja afër Vushtrri në shënjestër të vandalëve

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502