Enjte, 14 Maj 2020 11:32

Janë shpërndarë 253 pako ushqimore dhe higjienike

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502