Enjte, 21 Maj 2020 11:33

RRUGA DHE KANALIZIMI PËR TË KTHYERIT NË PEJË

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502