Shtune, 23 Maj 2020 11:34

DIGJET SHTËPIA E NJË TË KTHYERI NË BERKOVË AFËR KLINËS

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502