Marte, 26 Maj 2020 11:34

REAGIMI ME RASTIN E KËRCËNIMIT ME VDEKJE NDAJ TË KTHYERIT NGA KLINA

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502