Merkure, 27 Maj 2020 11:35

Dënimi i sulmeve ndaj të kthyerve në Istog dhe Klinë

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502