Enjte, 28 Maj 2020 11:37

Ndërtimi i tetë shtëpive për të kthyerit ka filluar në Novobërdë

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502