Premte, 29 Maj 2020 11:38

Ministri Jevtić me Ambasadorin e Italisë

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502