Marte, 07 Korrik 2020 19:37

MINISTRAT JEVTIĆ DHE RAKIĆ VIZITUAN MANASTIRIN VISOKI DEÇANI

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502