Enjte, 23 Korrik 2020 12:13

21 VJETORI I VRASJES SE 14 SERBEVE NE GRACE TE VJETER

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502