Premte, 28 Gusht 2020 19:28

Është hapur Qendra Rinore në Graçanicë

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502