Enjte, 10 Shtator 2020 12:20

NJOFTIM PËR PUBLIKUN ME RASTIN E TAKIMIT TË AMBASADORIT GJERMAN DHE MINISTRIT PËR KOMUNITETE DHE KTHIM

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502