Enjte, 10 Shtator 2020 20:34

NJOFTIM PËR MEDIA ME RASTIN E TAKIMIT NË TË SHEFIT TË MISIONIT TË EULEX-IT DHE MINISTRIT PËR KOMUNITETE DHE KTHIM

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502