Marte, 15 Shtator 2020 12:07

NJOFTIM PËR MEDIA E MINISTRIT DALIBOR JEVTIC ME RASTIN E THYRJES SË KISHËS ORTODOKSE NË BABIN MOST

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502