Enjte, 17 Shtator 2020 12:27

PUNIMET PËR RINOVIMIN E QENDRËS KOLEKTIVE "BERGEN" NË GRAÇANICË PO VAZHDOJNË SIPAS PLANIT

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502