Enjte, 24 Shtator 2020 08:01

Së shpejti apartamente të reja për banorët e qendrave kolektive dhe familjet e rrezikuara

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502