Merkure, 30 Shtator 2020 12:11

RRETH RËNIMIT TË SHKOLLËS SË BASHKU ME BANORËT E FSHATIT DRAJQIQ AFËR PRIZRENIT

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502