Enjte, 08 Tetor 2020 13:28

VAZHDIMI I PAISJEVE TE SHTEPIVE TE REJA TE NDERTUARA PER TE KTHYERIT

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502