Premte, 23 Tetor 2020 11:22

FURNIZIM ME GJËRA THEMELORE PËR DIMËR PËR 16 FAMILJE TË KTHYERA

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502