Merkure, 25 Nentor 2020 12:28

Jevtic për Zërin e Amerikës: Qiramarrësit e ndërtesës në Prishtinë nuk do të dëbohen me forcë

Media

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502