Premte, 27 Nentor 2020 14:26

ZJARR NË NJË PJESË TË PAVIJONIT "E" NË QENDËR TË PRISHTINËS

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502