Hene, 30 Nentor 2020 13:09

Dëbimi i banorëve të pavijonit studentor në Prishtinë në mes të pandemisë - "Garazha më e rëndësishme sesa njerëzit"

Media

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502