Merkure, 08 Prill 2020 19:32

#TëFitojJeta - Faza e parë ka mbaruar

Marte, 21 Nentor 2017 12:57

Jevtic me kongresmenin Eliot Engel

Enjte, 02 Nentor 2017 11:38

KONFERENCA E SIGURISË NË STAMBOLL

Faqja 1 di 4
logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502