Djele, 28 Gusht 2016 17:41

U pengua vizita ne Mushtishte

Faqja 3 di 5
logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502