Shtune, 26 Dhjetor 2015 13:26

Jevtic dhe Cliff

Hene, 02 Nentor 2015 16:21

Jevtic: Lidhja marrëveshje

Faqja 4 di 5
logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502