Hene, 09 Mars 2020 19:53

Takim me Ambasadorin amerikan

Enjte, 05 Mars 2020 19:52

Takim me Ambasadoren Kroate

Marte, 25 Shkurt 2020 19:52

Takim me Anna Rostock - IOM

Marte, 25 Shkurt 2020 19:51

Gracanica Grant IOM

Hene, 24 Shkurt 2020 19:50

Takim me Ambasadorin e OSBE-së

Premte, 21 Shkurt 2020 19:49

Takim me UNHCR Erol Arduk

Marte, 18 Shkurt 2020 19:48

Prishja e një shtëpie në Cernica

Enjte, 13 Shkurt 2020 19:46

Dita e Ashkalive

Faqja 6 di 10
logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502