Enjte, 29 Dhjetor 2016 11:18

Dhjetor 2016

Merkure, 30 Nentor 2016 11:17

Nentor 2016

Premte, 30 Shtator 2016 17:35

Shtator 2016

Merkure, 31 Gusht 2016 17:31

Gusht 2016

Premte, 29 Korrik 2016 09:05

Korrik 2016

Enjte, 30 Qershor 2016 16:52

Qershor 2016

Marte, 31 Maj 2016 15:11

Maj 2016

Premte, 29 Prill 2016 12:10

Prill 2016

Faqja 7 di 9
logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502