Ministria për komunitete dhe kthim :: MKK-MZP-MCR - Artikuj të filtruar nga data: Marte, 24 Dhjetor 2019

Zëvendëskryeministri në largim në Qeverinë e Kosovës dhe Ministri për Komunitete dhe Kthim, Dalibor Jevtic, uroi Krishtlindjet  të gjithë besimtarëve që festojnë këtë festë sipas kalendarit Gregorian.

Krishtlindjet kujtojnë rëndësinë e kultivimit të vlerave themelore njerëzore dhe përpjekjet për të vërtetën, drejtësinë dhe dinjitetin e të gjithëve. Le të vazhdojmë me besimin se bashkëjetesa, toleranca dhe harmonia janë rruga të cilën duhet ndjekur në mënyrë që të ndërtojmë një të ardhme më të mirë për të gjithë qytetarët.

"Uroj   që kjo festë e madhe t'ju sjellë shëndet, dashuri dhe shpresë."

Kaloni festat tuaja në paqe, prosperitet dhe lumturi familjare ", thuhet në urimin e ministrit Jevtic.

Publikuar në Vesti
logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502