GPID

 

pdf ico GPID
16.09.2019
pdf ico GP20
16.09.2019
logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502