KËSHILLTAR PËR ÇËSHTJE LIGJORE

Dragan Repanovic

 

 

 
dragan repanovic 
email Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.       phone1 038/200 16 504
instagram  facebook1  twitter6  LinkedIn15        
 

Dragan Repanovic mbaroi shkollën fillore në Pejë, të mesmen në Ekonomi në Kragujevac dhe Fakultetin Juridik, Universiteti i Kragujevac.

Ai e filloi karrierën e tij në GRUNF DOO në Maribor, ku filloi nga pozita më e ulët për t’u emëruar përfundimisht Zëvendës Drejtor i GRUNF DOO në Kragujevac. Ai vazhdon karrierën e tij në K&M SOFT DOO si drejtor.

Në zgjedhjet lokale në komunën e Istogut 2008, ai zgjidhet së pari si këshilltar dhe më pas si anëtar i këshillit komunal dhe pas një mandati të plotë në vitin 2015 ai fillon punën në Ministrinë për Komunitete dhe Kthim së pari si këshilltar i jashtëm dhe më vonë si këshilltar juridik ku është edhe tani i emërtuar. Ai dha një kontribut të madh në organizimin e kthimit në Komunën e Istogut dhe direkt mori pjesë në organizimin e kthimit në fshatrat Zallç, Dragolevc të Poshtëm dhe të Epërm, Muzhevinë, Tomance dhe Lubozhdë.

Ai ka marrë pjesë në hartimin e disa akteve ligjore dhe akteve nënligjore si anëtar i grupeve të punës dhe është autor i disa punimeve shkencore në fushën e ligjit.

Ai lindi në 12 shtator 1982 në Koper, RSFJ (Republika aktuale e Sllovenisë). Ai është i pamartuar, flet serbisht dhe anglisht.

 

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502