KËSHILLTARI PËR KTHIMIT

  Miloš Stankovic

 

 

  milos stankovic 
emailQuesto indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.    phone1 038/552 063  centrex 16512
instagram  facebook1                              
 

Milos Stankovic u diplomua në shkollën e mesme të ekonomisë në 2004 në Shtërpcë. Aktualisht është student i diplomuar në Shkollën e Lartë Teknike të Studimeve Profesionale në Zveçan.

Ai e filloi përvojën e tij të punës në vitin 2010 si inspektor komunal i shërbimeve në Shtërpce, dhe që nga viti 2013 shërben si këshilltar i Ministrit për Kthim. Ai gjithashtu mori pjesë në hartimin dhe zbatimin e programeve për të kthyerit dhe ri-integrimin e tyre dhe fuqizimin ekonomik.

Ai lindi në Shkup më 28 korrik 1985, është i martuar me Sladjanën, me të cilin ka dy fëmijë, djalin Mateja dhe vajzën Lena. Gjuha amtare e tij është gjuha serbe, shërbehet me gjuhën shqipe dhe angleze (niveli fillestar).

 

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502