KËSHILLTAR PËR KOMUNITETE

Snežana Karadžić

 

 

  snezana karadzic 
emailQuesto indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.    phone1 038/200 16 545
              
 

Snežana Karadžić mbaroi shkollimin e mesëm në 1979 në Qendrën Shkollore Teknike në Obiliq, pas së cilës vazhdoi studimet në Shkollën e Lartë të Drejtësisë.

Ai përmirëson aftësitë e saj duke marrë pjesë në Programin Hope Fellowship 2005 në Prishtinë.

Ajo fitoi përvojë disa vjeçare të punës si një nga nëpunësit e parë civilë jo-shumicë në Kosovë që nga viti 2000. Në 2002, ajo u emërua nga i Dërguari Special i Sekretarit të Përgjithshëm të KB-së në Kosovë si një delegat në Asamblenë Komunale të Obiliqit. Në vitet që pasuan, ajo u punësua si Drejtore e Zyrave Lokale të Komunitetit (OCA / UNMIK) deri në 2008. Ajo u emërua anëtare e Bordit të Radio Televizionit të Kosovës (RTK) në 2009. Nga viti 2008 deri në vitin 2014, ajo ka punuar në pozicione të ndryshme brenda institucioneve qeveritare: Këshilltare e Ministrit për Kthim, Këshilltare e Ministrit për Punë dhe Politikë Sociale dhe Këshilltare e Ministrit të Pushtetit Lokal.

Ai ka punuar si Këshilltare për Komunitete në Ministrinë për Komunitete dhe Kthim që nga viti 2014.

Jeton dhe punon në Fushë Kosovë, është nënë e dy fëmijëve, gjuha e saj amëtare është gjuha serbe, ajo shërbehet me gjuhën shqipe dhe angleze.

 

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502