UDHËHEQËS I DEPARTAMENTIT PËR KOMUNIKIM PUBLIK

Uroš Staletovic

 

 

 
uros staletovic 
emailQuesto indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.       phone1 038/200 16 507
instagram  facebook1            
 

Uroš Staletović u regjistrua në studime akademike në 2004 në Fakultetin e Tregtisë dhe Bankave të Universitetit "Alpha". Si student me kohë të plotë, ai u diplomua me një diplomë në Sigurime në 2009 dhe fitoi një diplomë bachelor në ekonomi në banking.

Ai filloi karrierën e tij të punës si gazetar dhe prezantues i lajmeve në TV rajonal Herc në Shtërpcë në 2009. Pas katër vitesh pune në këtë televizion ai ndryshon angazhimin e tij të punës dhe zhvendoset në pozicionin e Drejtorit të Drejtorisë së Ndërtimit të Tokës dhe Ndërtimeve në Shtërpce. Ai filloi të punojë në Ministrinë për Komuniteteve dhe Kthim në 2014 si shef i Zyrës së Komunikimit Publik - zëdhënës dhe më pas si këshilltar për media i Zëvendëskryeministrit. Aktualisht i punësuar në pozicionin origjinal të ministrisë.

Ai lindi në 9 korrik 1985 në Shkup. Ështl i martuar me Natashën, ai ka djemtë Tedija dhe Matija. Gjuha amtare është ajo serbe dhe shërbehet në anglisht (niveli fillestar).

 

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502