Komuna Dragash00 dragas

Dragash

Under reconstruction

 

RajoniSipërfaqjaPopullsiaKodi postar
Prizren km2 33.997 22000
 
 

 

Demografia:

Grupet etnike 1991 1999* 2011 2015*
  Serb   53     7  
  Shqiptarë   22887     20287  
  Malazez   9     0  
  Boshnjak   16088     4100  
  Turq   0     202  
  Romë   0     3  
  Ashkali   0     4  
  Egjiptian   0     3  
  Goran   0     8957  
  Kroat   0     0  
  Të tjerë   17     434  
  Gjithsej   39302     33997  

*Të dhënat jozyrtare:

 

 

 Shënim:

 Të zhvendosur në Serbi: 4.162

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502