Komuna Ferizaj00 urosevac

Ferizaj

Under reconstruction

 

RajoniSipërfaqjaPopullsiaKodi postar
Gjilan 344km2 108.610 70000
 
 

 

Demografia:

Grupet etnike 1991 1999* 2011 2015*
  Serb   8191     32  
  Shqiptarë   81737     104152  
  Malazez   287     0  
  Boshnjak   1857     83  
  Turq   0     55  
  Romë   2081     204  
  Ashkali   0     3629  
  Egjiptian   0     24  
  Goran   0     64  
  Kroat   177     0  
  Të tjerë   725     367  
  Gjithsej   95156     108610  

*Të dhënat jozyrtare:

 

 

 Shënim:

 Të zhvendosur në Serbi: 11.868

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502