Komuna Gllogoc00 glogovac

Gllogoc

Under reconstruction

 

RajoniSipërfaqjaPopullsiaKodi postar
Prishtina 290km2 58.531 13000
 
 

 

Demografia:

Grupet etnike 1991 1999* 2011 2015*
  Serb   22     2  
  Shqiptarë   53771     58445  
  Malazez   4     0  
  Boshnjak   0     14  
  Turq   0     5  
  Romë   0     0  
  Ashkali   0     0  
  Egjiptian   0     2  
  Goran   0     0  
  Kroat   0     0  
  Të tjerë   0     63  
  Gjithsej   53802     58531  

*Të dhënat jozyrtare:

 

 

 Shënim:

 Të zhvendosur në Serbi: 121

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502