Komuna Graçanicë00 gracanica

Graçanicë

Under reconstruction

 

RajoniSipërfaqjaPopullsiaKodi postar
Prishtina km2 10.675 10500
 
 

 

Demografia:

Grupet etnike 1991 1999* 2011 2015*
  Serb   0     7209  
  Shqiptarë   0     2474  
  Malazez   0     0  
  Boshnjak   0     15  
  Turq   0     15  
  Romë   0     745  
  Ashkali   0     104  
  Egjiptian   0     3  
  Goran   0     22  
  Kroat   0     0  
  Të tjerë   0     88  
  Gjithsej   0     10675  

*Të dhënat jozyrtare:

 

 

 Shënim:

 Të zhvendosur në Serbi:

>
logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502