Komuna Hani i Elezit00 djeneral jankovic

Hani i Elezit

Under reconstruction

 

RajoniSipërfaqjaPopullsiaKodi postar
Gjilan 83km2 9.403 71510
 
 

 

Demografia:

Grupet etnike 1991 1999* 2011 2015*
  Serb   0     0  
  Shqiptarë   0     9357  
  Malazez   0     0  
  Boshnjak   0     42  
  Turq   0     0  
  Romë   0     0  
  Ashkali   0     0  
  Egjiptian   0     0  
  Goran   0     0  
  Kroat   0     0  
  Të tjerë   0     4  
  Gjithsej   0     9403  

*Të dhënat jozyrtare:

 

 

 Shënim:

 Të zhvendosur në Serbi:

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502