Komuna Kamenicë00 kamenica

Kamenicë

Under reconstruction

 

RajoniSipërfaqjaPopullsiaKodi postar
Gjilan 523km2 36.085 62000
 
 

 

Demografia:

Grupet etnike 1991 1999* 2011 2015*
  Serb   12930     1554  
  Shqiptarë   37632     34186  
  Malazez   37     0  
  Boshnjak   27     9  
  Turq   0     5  
  Romë   573     240  
  Ashkali   0     0  
  Egjiptian   0     0  
  Goran   0     29  
  Kroat   6     0  
  Të tjerë   50     62  
  Gjithsej   51272     36085  

*Të dhënat jozyrtare:

 

 

 Shënim:

 Të zhvendosur në Serbi: 8.913

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502