Komuna Kaçanik00 kacanik

Kaçanik

Under reconstruction

 

RajoniSipërfaqjaPopullsiaKodi postar
Gjilan 294km2 33.409 71000
 
 

 

Demografia:

Grupet etnike 1991 1999* 2011 2015*
  Serb   220     1  
  Shqiptarë   36488     33362  
  Malazez   23     0  
  Boshnjak   4     20  
  Turq   0     2  
  Romë   306     5  
  Ashkali   0     1  
  Egjiptian   0     0  
  Goran   0     0  
  Kroat   5     0  
  Të tjerë   5     18  
  Gjithsej   37055     33409  

*Të dhënat jozyrtare:

 

 

 Shënim:

 Të zhvendosur në Serbi: 346

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502