Komuna Kllokoti00 klokot vrbovac

Kllokoti

Under reconstruction

 

RajoniSipërfaqjaPopullsiaKodi postar
Gjilan km2 2.556 61050
 
 

 

Demografia:

Grupet etnike 1991 1999* 2011 2015*
  Serb   0     1177  
  Shqiptarë   0     1362  
  Malazez   0     0  
  Boshnjak   0     0  
  Turq   0     1  
  Romë   0     9  
  Ashkali   0     0  
  Egjiptian   0     0  
  Goran   0     0  
  Kroat   0     0  
  Të tjerë   0     7  
  Gjithsej   0     2556  

*Të dhënat jozyrtare:

 

 

 Shënim:

 Të zhvendosur në Serbi:

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502