Komuna Leposaviq00 leposavic

Leposaviq

Under reconstruction

 

RajoniSipërfaqjaPopullsiaKodi postar
Mitrovicë 750km2   40000
 
 

 

Demografia:

Grupet etnike 1991 1999* 2011 2015*
  Serb   14306     0  
  Shqiptarë   1101     0  
  Malazez   77     0  
  Boshnjak   600     0  
  Turq   0     0  
  Romë   163     0  
  Ashkali   0     0  
  Egjiptian   0     0  
  Goran   0     0  
  Kroat   6     0  
  Të tjerë   26     0  
  Gjithsej   16291     0  

*Të dhënat jozyrtare:

 

 

 Shënim:

 Të zhvendosur në Serbi: 846

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502