Komuna Mitrovica e Veriut00 mitrovica s

Mitrovica e Veriut

Under reconstruction

 

RajoniSipërfaqjaPopullsiaKodi postar
Mitrovicë km2   40000
 
 

 

Demografia:

Grupet etnike 1991 1999* 2011 2015*
 Serb        
 Shqiptarë        
 Malazez        
 Boshnjak        
 Turq        
 Romë        
 Ashkali        
 Egjiptian        
 Goran        
 Kroat        
 Të tjerë        

*Të dhënat jozyrtare:

 

 

 Shënim:

 Të zhvendosur në Serbi:

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502