Komuna Podujevë00 podujevo

Podujevë

Under reconstruction

 

RajoniSipërfaqjaPopullsiaKodi postar
Prishtina 625km2 88.499 11000
 
 

 

Demografia:

Grupet etnike 1991 1999* 2011 2015*
  Serb   1152     12  
  Shqiptarë   89290     87523  
  Malazez   315     0  
  Boshnjak   11     33  
  Turq   0     5  
  Romë   223     74  
  Ashkali   0     680  
  Egjiptian   0     2  
  Goran   0     0  
  Kroat   1     0  
  Të tjerë   6     170  
  Gjithsej   91011     88499  

*Të dhënat jozyrtare:

 

 

 Shënim:

 Të zhvendosur në Serbi: 3.365

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502