Komuna Rahovec00 orahovac

Rahovec

Under reconstruction

 

RajoniSipërfaqjaPopullsiaKodi postar
Prizren 401km2 56.208 21000
 
 

 

Demografia:

Grupet etnike 1991 1999* 2011 2015*
  Serb   3938     134  
  Shqiptarë   55119     55166  
  Malazez   142     0  
  Boshnjak   207     10  
  Turq   0     2  
  Romë   319     84  
  Ashkali   0     404  
  Egjiptian   0     299  
  Goran   0     0  
  Kroat   1     0  
  Të tjerë   192     109  
  Gjithsej   59942     56208  

*Të dhënat jozyrtare:

 

 

 Shënim:

 Të zhvendosur në Serbi: 2.797

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502